Sambutan Harijadi Di AnCasa Hotel & Spa Kuala Lumpur


Selamat bersiaran kembali.

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to …………..
Happy birthday to you

Lagu ucapan selamat menyambut hari jadi “Happy Birthday To You” telah menjadi lagu yang paling popular di dunia, dinyanyikan berjuta kali oleh berjuta-juta orang. Setiap saat dan setiap detik di mana-mana pelusuk dunia pasti ada yang menyanyikan lagu ini bagi meraikan ulangtahun kelahiran seseorang. Semua golongan tidak kira yang dewasa, remaja mahupun kanak-kanak seawal usia setahun tahu menyanyikannya, atau sekurang-kurangnya mampu mengikut melodinya. Masing-masing dapat merasai keistimewaan lagu ini apabila dinyanyikan kepada mereka setahun sekali.

Sudah menjadi tradisi, setiap tahun AnCasa Hotel & Spa Kuala Lumpur mengadakan sambutan harijadi untuk semua kakitangannya sebagai tanda penghargaan dan ucapan terima kasih.

Pada 15hb. April 2016 (Jumaat), pukul 3.00 petang bertempat di Casa RnB, Pihak atasan AnCasa Hotel & Spa Kuala Lumpur telah meraikan staff-staff yang menyambut harijadi pada bulan Januari, Febuari dan Mac 2016.

Sambutan yang ringkas tetapi amat bernilai bagi kami. Terasa diri ini dihargai apabila pihak management AnCasa Hotel & Spa Kuala Lumpur memperingati tarikh lahir staffnya. Chef Shukri telah menyediakan sebiji kek untuk dikongsi beramai-ramai.

Semoga program seperti ini dapat diteruskan untuk mengeratkan lagi silaturrahim sesama kakitangan.

Image result for kek harijadi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s