Juadah Ramadan Selera Desa Nostalgia 60an Di AnCasa Hotel & Spa Kuala Lumpur


Haihhhh lagi seminggu jer lagi nak menyambut bulan Ramadan Al Mubarak. Minta maaf sekali lagi yer Boss....curi masa bekerja untuk menulis blog ni. Kali ini, kami PR Team menyibukkan diri dengan Ramadan Media Review 2016. Walaupun sibuk dengan tugasan masing-masing tetapi kami PR Team memang happening selalu... Pada 12 Mei 2016, Ancasa Hotel & Spa, …

Continue reading Juadah Ramadan Selera Desa Nostalgia 60an Di AnCasa Hotel & Spa Kuala Lumpur

Sambut Hari Ibu Di AnCasa Hotel & Spa Kuala Lumpur


Rasanya tak terlambat lagi Ros nak bercerita pasal hari ibu ni kan. Curi sedikit masa hari ini, sorry yer Boss....hehehe. Inilah wajah-wajah gembira PR Team semasa menyambut hari ibu. Walaupun time tu kami sedang bekerja, tetapi ia tidak menyekat kami dari bergembira bersama. Ahad, 8 Mei 2016 - tarikh sambutan untuk Hari Ibu. Sebagai seorang …

Continue reading Sambut Hari Ibu Di AnCasa Hotel & Spa Kuala Lumpur