31 Days Challenge By JDT Blogger – Day 6 : Gambar Bermakeup @ Tanpa Makeup


jdt-challenge

31 DAYS CHALLENGE by JDT Blogger

Syarat join 31 Days Challenge by JDT Blogger :
1. Post entry menggunakan tajuk “31 Days Challenge by JDT Blogger”
2. Like page  –> JDT Blogger
3. Save and Copy banner di atas dan backlink semula ke ENTRI INI.
4. Paste LINK JOIN ANDA di ruangan komen dibawah
blogger-jdt
Cara buat  31 Days Challenge by JDT Blogger :
1. Buat 1 entry 1 tajuk setiap hari mengikut urutan no di atas selama 31 hari (31 entry) 
2. Kumpulkan link entry dari 1- 31days di LINK JOIN ANDA untuk semakan
3. Sertakan sekali hashtag #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger di setiap entry
** Boleh juga post status/gambar mengikut tajuk dari 1-31days itu dan beserta
      hashtag #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger
 
** 31 Days Challenge by JDT Blogger bermula harini ini iaitu 5 Januari 2017 – 4 Februari
      2017.
TARIKH TAMAT – 4 Februari 2017

6. Gambar Bermakeup @ Tanpa Makeup

Mencabar betul tugasan no. 6 ni….gambar bermakeup dan tanpa makeup. Hurmmmmm….buat jelahhh. Sila-silakanlah mengomen nanti.

Ros hanya pakai makeup masa nak pergi kerja dan berjalan-jalan. Makeup Ros taklah sehebat atau secantik selebriti…Ros makeup ala kadar ajer. Memadai celak mata dan listik. Yang penting ada gaya dan penampilan terjaga.  Jom tengok gambar di bawah ni…..

ros2

ros

Tak bermakeup pula masa nak tidur hahahahaha…ehhhh tak adalah, just joking okey. Ros tak bermakeup bila ada di rumah. Ros akan biarkan muka Ros bernafas sikit, maklumlah solekan bertepek kat muka selama 8 jam 1 hari kita bekerja…..kesian muka kitakan…ni gamabar Ros tanpa makeup….jommmmm

ros3

ros4

Yang mana satu pilihan korang semua…yang bermakeup atau tanpa makeup. Ros tengok dan cuba compare sendiri gambar Ros ni…macam sama ajer. Entahlah yer….

Advertisements

7 thoughts on “31 Days Challenge By JDT Blogger – Day 6 : Gambar Bermakeup @ Tanpa Makeup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s