31 Days Challenge By JDT Blogger – Day 8: Gambar Makanan Yang Sedang Dimakan?


jdt-challenge

31 DAYS CHALLENGE by JDT Blogger

Syarat join 31 Days Challenge by JDT Blogger :
1. Post entry menggunakan tajuk “31 Days Challenge by JDT Blogger”
2. Like page  –> JDT Blogger
3. Save and Copy banner di atas dan backlink semula ke ENTRI INI.
4. Paste LINK JOIN ANDA di ruangan komen dibawah
blogger-jdt
Cara buat  31 Days Challenge by JDT Blogger :
1. Buat 1 entry 1 tajuk setiap hari mengikut urutan no di atas selama 31 hari (31 entry) 
2. Kumpulkan link entry dari 1- 31days di LINK JOIN ANDA untuk semakan
3. Sertakan sekali hashtag #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger di setiap entry
** Boleh juga post status/gambar mengikut tajuk dari 1-31days itu dan beserta
      hashtag #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger
 
** 31 Days Challenge by JDT Blogger bermula harini ini iaitu 5 Januari 2017 – 4 Februari
      2017.
TARIKH TAMAT – 4 Februari 2017

8. Gambar Makanan Yang Sedang Dimakan ?

Hari ini masa berlalu dengan singkat. Mungkin sebab kerja banyak atau hari ini Ros langsung tak tengok jam….hahaha workaholic kannnnn.

Dah menjadi kebiasaan Ros, sebelum breakfast Ros akan ambil sebiji softgel Acaiberry Slimming Herbal. Selepas tu barulah sarap….sarap apa yang ada kat dalam pantri PR Department ni.

Nescafe panas dengan kudapan…marukku. Kenapa terkejut? Janganlah terkejut…..tekak ni dah tak tahu nak makan apa……kunyah jelah murukku tu.

After photoshoot tadi baru rasa lapar…teramat lapar. Terus Ros cekup Roti Pisang makan bersama strawberi, keju dan coklat…memang terbaikkkkk lah Cef Yam.

Korang teringin ke nak rasa….lai lai AnCasa Hotel & Spa, Kuala Lumpur sentiasa terbuka pintunya…..

img_20170112_0843051

img_20170112_1437131

Advertisements
Gallery

3 thoughts on “31 Days Challenge By JDT Blogger – Day 8: Gambar Makanan Yang Sedang Dimakan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s