Tiada Entri Dalam Bulan April 2017


Image result for sibuk

I am what I am……..

Image result for kpi

Diam tak diam dah masuk bulan 5. Tak sangka bulan 4, Ros tak update apa-apa entri. Rasa sendu dan simpati dengan blog mamable Ros yang terabai selama sebulan. Bila masa nak update saja mesti ada kerja pejabat yang perlu di selesaikan. Segan rasanya apabila 01.05.2017, Ros menjenguk blog mamable. Rasanya seperti Ros tak capai KPI untuk penulisan kali ini. Entri terakhir Ros ialah 1001 Rasa Bufet Ramadan 2017 Di Imperial Chakri Palace Royale Thai Cuisine pada 29.03.2017.

mamable

Bukan alasan tapi sememangnya bulan April lepas memang Ros sibuk.. mungkin disebabkan skop kerja Ros yang lebih besar dan mencabar. Maklumlah nak pastikan KPI untuk tahun ini lebih baik dari tahun lepas. Persoalan…Macam mana dengan selepas waktu kerja? Jawapan bagi persoalan tadi……Habis kerja, masa Ros hanya untuk keluarga dan sebab yang lain pula, Ros tidak mempunyai internet di rumah. Memang dalam perancangan Ros untuk masukkan internet di rumah. Lagi pun bila penat, pantang Ros letak kepala pasti terus hanyut di buai mimpi.

Ros sebenarnya ada banyak idea dan cerita nak dikongsikan bersama. Terperuk macam itu saja.

Untuk bulan 5 ni, Ros akan susun jadual kerja Ros dengan lebih teratur. Harap-harap blog kali ini tak berlapuk dipenuhi cendawan dan kulat. Inshaallah….

Advertisements
Gallery

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s