Anna Perfumes Wangian Berinspirasikan Jenama Popular


I am what I am…….

flower_01.gif

Untuk makluman semua, minyak wangi sebenarnya telah diguna pakai sejak berkurun lamanya oleh wanita dan lelaki dengan haruman semula jadi dan sejajar dengan perkembangan teknologi masakini. Seperti cendawan tumbuh, berlambak minyak wangi inspirasi daripada jenama terkenal di pasaran.  Pening kepala nak buat pilihan.

8in1 - WS3.jpg

Masih ingat dengan haruman One Drop Perfumes pada tahun 2015. Haruman tersebut sememangnya popular. Jenama tersebut tampil dengan koleksi wangian jenis semburan tanpa alkohol yang pertama di dunia.

20170518_215304

20170518_215153.jpg

Begitu juga dengan Anna Perfumes. Anna Perfumes dengan keharuman berinspirasikan wangian popular untuk penampilan sejati yang menyerlah. Dengan keharuman yang mempersonakan sepanjang hari. Terdapat 12 jenis wangian untuk wanita dan 10 wangian untuk lelaki. Isipadu sebanyak 5 liter membuatkan ia senang dibawa ke mana-mana.

Wangian Untuk Wanita Bombshell, Vanilla, Gucci Flora, Apple Blossom, Forbidden Rose, Marry Me, Cherry In The Air, Justin Bieber, Midnight Fantasy, Incanto Shine, Victoria Secret dan CK IN 2U.

Wangian Untuk Lelaki – Aqua Di Gio, Mont Blanc, Paco Rabanne, CK BE, Dunhill Blue, Hugo Boss, Lacoste Style, D&G Classic, Invictus dan Bvlgari.

20170518_214631

20170518_214402

Selain dari wangian badan, Anna Perfumes juga membekalkan produk lain seperti Air Freshener untuk wangian rumah dan kereta. Isipadu sebanyak 9 liter.

Wangian Untuk Rumah dan Kereta – Vanilla, Sakura, Honey Dew, Pandan, Apple Blossom, Lavender, Sparkling Lemon, Sophia, Grape, Tutty Fruity, Lemon Lime, Tokyo Orange, Escalade, Aqua, Strawberry, Love Speel, Winter Sonata, Fresh Lychee, Ocean Blue, CK Air, Country Garden dan Island.

Semua haruman Anna Perfumes mendapat jaminan kualiti dan halal juga tidak mengandungi sebarang unsur haiwan atau bahan-bahan lain  yang boleh memudaratkan kesihatan.

Ramai yang beranggapan bahawa wangian inspirasi seperti ini bauannya tidak tahan lama. Sebenarnya salah. Kalau nak diikut Mamable sebenarnya lebih suka minyak wangi berjenama. Tetapi sampai bila lagi pun ini semuanya hanyalah kehendak hati kita sendiri. Di sini, Mamable ingin berkongsi tip untuk pemakaian minyak wangi yang betul.

MEMAKAI LOTION SEBELUM MENYEMBUR MINYAK WANGI – Kulit berminyak mengekalkan wangian lebih lama. Jadi jika anda mempunyai kulit kering, sapukan lotion terlebih dahulu untukk membantu mengekalkan bau kegemaran anda.

GUNAKAN VASELINESapukan Vaseline pada nadi sebelum menyembur atau rollkan minyak wangi.

TEMPAT SIMPAN – Jika anda mahu minyak wangi anda untuk tahan lebih lama, jangan simpan dalam bilik air atau tempat yang lembap dan panas. Haba, cahaya, dan kelembapan akan memecahkan partikel minyak wangi dan mengurangkan kualiti wangian. Sebaliknya, menyimpannya di dalam sejuk tempat, kering seperti di meja solek di dalam bilik tidur anda, dan jauh dari tingkap.

SELEPAS MANDI – Semburkan wangian sebaik sahaja selepas mandi dan sebelum memakai baju. Kelembapan pada kulit anda akan membantu mengekalkan bau. Ini juga akan menghalang wangian dari mengotorkan pakaian  atau barang kemas.

JANGAN LAP WANGIAN – Jangan lap wangian di pergelangan tangan selepas disembur. Jika anda menggosok pergelangan tangan anda bersama-sama, baunya akan hilang lebih cepat dan hasilnya membuat wangian anda tidak bertahan lama.

Dengan konsep nak membantu untuk jana pendapatan sendiri, Anna Perfumes memberi peluang berniaga kepada wanita dan lelaki. Ini telah memberi Mamable peluang menjadi agen untuk mencari duit tepi dan juga merupakan pengguna wangian Anna Perfumes.

18622356_1449279801777171_8590233134695226526_n.jpg

Anda juga ingin menjadi agen atau anda ingin berbau wangi, sila hubungi Puan Anna Cameelia Yusof di 012-6646298. Juga boleh lawati IG – anna_pefumes dan FB  – http://www.facebook.com/anna.c.yusof untuk melihat sendiri produk-produk wangian Anna Perfumes.

“Sebaik-baik wanita (isteri) ialah jika kamu memandangnya sentiasa menyenangkan hati kamu…” (Riwayat an-Nasa’i dari Abu Hurairah)
Ini bermaksud wanita itu haruslah sentiasa kelihatan menarik dari segi akhlak dan penampilannya agar dapat menyenangkan hati suaminya. Termasuklah memakai minyak wangi untuk menyenangkan suami.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s