Aplikasi Cannis Dan Kelebihannya Yang Patut Diketahui Umum


I am what I am………..

Teknologi yang tiada batasan dan sempadan, hanya satu klik saja segala informasi mengenai produk dan perkhidmatan cepat kita ketahui. Ini membuktikan perkembangan pesat teknologi pada hari ini telah memberi impak yang sangat besar kepada hampir kesemua sistem di seluruh pelosok dunia.

Korang setuju tak kalau Mamable katakan, pertalian teknologi dan manusia pada hari ini sangat erat, seolah-olah jika tiada teknologi, manusia akan mati atau hidup tidak sempurna…….

Jadi di sini, Mamable nak war-warkan kelebihan satu aplikasi ni…. APP CANNIS. Apa tu APP CANNIS ? APP CANNIS meliputi asas harian kita seperti makanan, minuman, hiburan, pakaian dan merangsang model perniagaan dan memacu gelombang baru dalam penggunaan aplikasi. APP CANNIS gabungan 7 dalam 1 aplikasi seperti :

 • online live broadcast
 • live e-commerce
 • online games
 • creative video
 • social platform
 • discount shopping
 • Cannis Pay

Kelebihan APP CANNIS Yang Perlu Diketahui Umum 

 • Baik dari segi menambahkan pendapatan sampingan, di mana e-commerce merupakan platform untuk menjual dan distribute produk dan layanan dengan cara inovatif dan elektronik.
 • APP CANNIS mampu mengubah corak dan gaya hidup masyarakat masakini. Bahkan ia membawa perspektif baru dalam dunia perniagaan
 • Produk dan perkhidmatan boleh diiklankan secara maya. Membolehkan jutaan pengguna mengunjungi iklan tersebut dan membuat pemilihan terhadap produk yang bersesuaian. Sesuatu yang menarik mengenai konsep ini ialah jumlah pengunjung yan melawat iklan anda mungkin mencecah jutaan orang berbanding iklan yang anda paparkan di surat khabar, majalah ataupun melalui edaran poster, risalah dan sebagainya.
 • Mengatasi masalah jarak dan masa – Menerusi aplikasi CANNIS ini yang boleh dimuat turun melalui Android Google Play atau Apple Apps Store secara percuma, memudahkan pengguna mudah berinteraksi ke sesuatu destinasi di seluruh negara.
 • Bagi mereka yang suka bershopping secara online, jangan risau kerana sistem pembayaran boleh digunakan di 140 negara terutamanya di Asia Tenggara.
 • Dengan penggunaan APP CANNIS ini masa kerja dan urusniaga menjadi lebih fleksibel. Di mana ramai golongan usahawan akan muncul dengan beroperasi dari rumah menggunakan sistem e-dagang bagi memasarkan produk dan perkhidmatan mereka ke seluruh dunia, dan pasaran perniagaannya adalah lebih meluas iaitu serata dunia dan ia berjalan 24 jam tanpa henti.
 • APP CANNIS membolehkan pencapaian pasaran global. Selain daripada itu, penggunaan e-dagang dapat melancarkan aliran maklumat dan barangan serta meningkatkan paras khidmat pelanggan.
 • Aplikasi ini sebenarnya menguntungkan semua pihak kerana ia melangkau sempadan jarak, dan tidak semestinya tertumpu di bandar-bandar besar sahaja malah ke seluruh dunia.
 • Pengguna aplikasi ini dapat menjimatkan kos pengiklanan. Mereka boleh mengiklankan produk perniagaan mereka di APP CANNIS tanpa perlu mengeluarkan kos yang besar.

Kesimpulannya……APP CANNIS merupakan e-dagang yang berlandaskan perniagaan melalui Internet yang membawa pelbagai perubahan dalam kehidupan masyarakat peniaga dan pengguna pada abad ini. Melalui aplikasi ini, pengguna atau peniaga mempunyai peluang untuk memperolehi maklumat mengenai sesuatu produk atau perkhidmatan yang berada di pasaran.

Konsep APP CANNIS telah mencetuskan satu fenomena baru dalam dunia perniagaan, bukan sahaja di Malaysia malah ke seluruh pelosok dunia kerana ia telah memberikan impak yang cukup baik terhadap perkembangan pesat dalam bidang perniagaan. Boleh dikatakan perubahan dalam industri digital teknologi dan sosial media.

Antara Booth Yang Dilawati Ketika Pelancaran APP CANNIS

This slideshow requires JavaScript.

Suasana Pelancaran APP CANNIS

This slideshow requires JavaScript.

This slideshow requires JavaScript.

 

Info APP CANNIS

Laman web : http://www.cannis.app

Facebook : https://www.facebook.com/cannisapp/

Instagram : https://www.instagram.com/cannisapp/

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Aplikasi Cannis Dan Kelebihannya Yang Patut Diketahui Umum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s