Chicken Rice Guys Port Makan Nasi Ayam Paling Awesome


I am what I am…….

Baru-baru ini Mamable ke Shah Alam dan makan tengahari disalah sebuah restoran di Shah Alam. Kadang-kadang makanan yang simple, digoreng panas dah cukup buat kita kenyang! Yup, Nasi Ayam Goreng Berempah, Nasi Itik Madu, Nasi Itik Berempah, Wanton Sup, Wanton Goreng, Mee Kari.. dengar pun dah terliur!

Bila ditanya, apa rahsia itik madu dan ayam goreng berempah yang sedap dan beraroma, empunya CRG hanya tersenyum-senyum dan sudah tentu ingin mengetengahkan rasa masakan seperti di rumah, katanya.

Image may contain: Rosmawati Aboo Hassan, smiling, food

Inilah alkisahnya bila masuk CRG Chicken RICE GUYS Acik ‘kempis’ dan bila keluar terus jadi ‘belon’. Mana taknya semua sedap kat sini. Pukul 8 pagi dah ada sarapan Char Kuew Teow bagai…nak cari Nasi Ayam & Nasi Itik datanglah pada pukul 9 pagi…….servis tip top dan cepat. Kopitiam ni tak putus orang datang tau….ada je orang keluar dan masuk..hebat dan terbaik👍👍👍
#crg #chickenriceguys #bestplaceinshahalam#portterbaik #nasiayam #nasiitik  #sedapsemuanya#foodie #mamabledotcom

This slideshow requires JavaScript.

Makan kat sini memang tak rugi. Menu CRG semuanya sedap. Korang patut cuba minum Crushed Ice Kopi, kalau nak tau biji kopinya dipanggang okey dan didatangkan khas dari Perak supaya rasa kawwwww kopinya membuatkan para pelanggan ‘terangkat’ gitewwww.

Mamable rekomen CRG merupakan satu port makan yang terhebat, terbaik, awesome dan marvellous. Korang pergilah makan nasi ayam kat mana sekali pun dan yang pastinya korang akan repeat untuk makan kat sini lagi. Haaa jangan lupa untuk try Nasi Itik Steam yer.

Restoran Chicken Rice Guys

Alamat : 40, Jalan Zirkon 7f/F, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor

Hubungi : 013-333 1950

Website : crgchickenriceguys.blogspot.com/

Facebook : https://www.facebook.com/chickenriceguys/

Instagram : https://www.instagram.com/crgchickenriceguys/?hl=en

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s