Aplikasi Cannis Milik Malaysia Sepenuhnya Bakal Berada Di Pasaran Nasdaq Pada 2021


I am what I am…….

Platform Cannis kini semakin kukuh dan bakal berada di pasaran terbesar, paling mendalam dan paling cair di dunia dan jika berjaya berada di sana, maka banyak perkara yang Cannis boleh lakukan. Mimpi menjadi kenyataan apabila syarikat aplikasi ini bakal disenaraikan di Nasdaq.

Kejayaan syarikat aplikasi ini menembusi pasaran global digital dengan pelancaran aplikasinya pada awal Ogos yang lepas. Aplikasi Cannis, satu-satunya aplikasi yang mempunyai gabungan 7 dalam 1 :

  • online live broadcast
  • live e-commerce
  • online games
  • creative video
  • social platform
  • discount shopping
  • Cannis Pay

This slideshow requires JavaScript.

Perkhidmatan yang diberikan ini telah membuka peluang baru bagi rakyat Malaysia untuk menjana pendapatan sampingan. Kemunculan aplikasi yang hebat ini seiring dengan visi terbaru dalam usaha menghasilkan aplikasi harian pengguna Malaysia. CANNIS mampu mengubah corak dan gaya hidup masyarakat masakini. Bahkan ia membawa perspektif baru dalam dunia perniagaan.

Cannis menawarkan kandungan profesional yang berbeza dan bersasar pada setiap aplikasi telefon khusus rantaunya dan pelbagai tawaran pelengkap. Aplikasi Cannis mudah alih membekalkan maklumat berita, kandungan profesional dan hiburan yang disesuaikan untuk pengguna mudah alih. Aplikasi ini adalah platform media sosial terkemuka untuk orang ramai mencipta, mengedar dan meneroka secara online dan ofline. Berdasarkan seni bina platform terbuka, Cannis membenarkan pengguna untuk mencipta dan berinteraksi serta melampirkan kandungan multimedia. Menerusi ciri ini dan keluaran produk lain, Cannis menawarkan pelbagai perkhidmatan media dalam talian dan media sosial kepada pengguna untuk mencipta ruang perniagaan yang luas supaya syarikat dan pengiklan boleh berhubung dan berinteraksi secara berkesan dengan khalayak sasaran mereka. Dan ini bakal menyumbang dalam pertumbuhan ekonomi negara.

Cannis dalam fasa memperkasa rakyat dan bandar pintar menerusi perkhidmatannya yang saling berhubung sekaligus memudahkan urusan seharian di antara pengguna Cannis yang lain.

Aplikasi ini sebenarnya menguntungkan semua pihak kerana ia melangkau sempadan jarak, dan tidak semestinya tertumpu di bandar-bandar besar sahaja malah ke seluruh dunia. Oleh itu, Cannis telah mengorak langkahnya ke arah National Association of Securities Dealers Automated Quotation Systems (Nasdaq) dan ini bakal meletakkan nama Malaysia sejajar dengan nama-nama gergasi yang lain.

This slideshow requires JavaScript.

Perihal Nasdaq:
Nasdaq (Nasdaq:NDAQ) ialah peneraju pembekal global perdagangan, penutupan, teknologi bursa, penyenaraian, maklumat dan perkhidmatan syarikat awam. Menerusi portfolio penyelesaiannya yang pelbagai, Nasdaq membolehkan pelanggan untuk merancang, mengoptimumkan dan melaksanakan visi perniagaan mereka dengan yakin menggunakan teknologi yang terbukti memberikan ketelusan dan pemahaman untuk mengemudi pasaran modal global hari ini. Sebagai pencipta pasaran saham elektronik pertama di dunia, teknologi Nasdaq menggerakkan lebih daripada 90 pasaran di 50 buah negara dan 1 dalam 10 transaksi sekuriti dunia. Nasdaq mempunyai kira-kira 3,900 jumlah penyenaraian dengan nilai pasaran lebih kurang $13 trilion. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, lawati: http://business.nasdaq.com

nasdaq_750xx600-338-0-0

Laman web : www.Cannis.App

Facebook : https://www.facebook.com/cannisapp/

Instagram : https://www.instagram.com/cannisapp/?hl=en

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s