Review Safi Expert Solutions BFF Wanita Masakini


I am what I am……..

Nak bagitau ni….mempunyai kulit yang bersih serta  “flawless” merupakan impian setiap wanita. Semakin usia meningkat, semakin banyak kesan penuaan pada kulit, lingkaran gelap bawah mata, masalah pigmentasi, dehydrated, parut dan rekahan tanpa disedari.

Dengan cuaca panas terik sekarang ni, Mamable sarankan supaya kaum wanita diluar sana harus pandai mencari jalan penyelesaian. Oleh sebab itu, kita sebagai seorang wanita harus menggunakan Safi Expert Solution. Kat sini ada 2 produk Mamable nak kongsi-kongsi ngan korang, nak tau apa produk tu….ni dia jeng jeng jeng.

No photo description available.

Safi Expert Solution – Anti Hyper Pigmentation

Dah seminggu lebih Mamable guna Safi Expert Solution ni. Memang ketara perubahan yang berlaku….cewahhhh. Makin flawless dah ni. Produk yang dimaksudkan ialah Anti Hyper Pigmentation telah dibuat secara khas untuk melawan masalah pigmentasi dan mencerahkan tona kulit. Ia terbukti secara klinikal  dalam masa dua minggu. Sistem anti Hyper Pigmentation dan pencerahan terdiri daripada 2 Multi-Action Ampoule yang diformulasikan secara DN Age Technology. Produk ini  menggunakan bahan tanpa toksik, tidak menyebabkan kegatalan dan boleh digunakan untuk semua jenis kulit.

54386885_2350443164999277_1642069712131063808_n

Safi Expert Solution – Anti Dark Circles

Dah lali bila diri kita ni dipanggil ‘Panda’. Atau pun pertanyaan hot seperti, ‘Tak cukup tidur ke? Cengkung aje…….sekarang Mamable tak risau lagi sebab Mamable dah ada bff baru iaitu Safi Expert Solution. Baru pakai seminggu ajer Anti Dark Circles ini makin berkurangan gelap keliling mata. Produk ni bukan sahaja mengurangkan lingkaran gelap sekeliling mata malah tanda mata sembab dan ia juga membantu menghilangkan tanda penuaan seperti garis-garis halus serta kedutan dibahagian lingkaran mata. Krim mata dari ini sesuai untuk semua jenis kulit malah juga untuk si kulit sensitif. Daya penyerapan yang cepat juga menyerlahkan kecantikan mata anda dan kelihatan muda! Ia diformulasikan oleh Bio Peptide 38 Technology. Anda boleh mengaplikasikan serum ini diwaktu pagi atau malam. Tekstur yang ‘cooling’ dan lembut ini tidak mencomotkan solekan mata anda. Paling best tentang serum ini ia bebas Paraben, Mineral Oil, alkohol, bahan pengawet dan bauan.

This slideshow requires JavaScript.

Mamable nak sharing gambar sebelum dan selepas pakai produk ni. Gambar yang pegang kucing gemuk bernama Gucci tu jelas kelihatan parut jerawat kat muka. Bermacam-macam produk tau Mamable pakai, akhirnya kecundang jua. Tapi bila Wipro Unza (M) Sdn Bhd beri peluang pada Mamable untuk guna produk Safi Expert Solution ni, terus berubah wajah Mamable. Tak caya jom tengok gambar Mamable yang berbaju hijau fresh tu. Sekarang Mamable lebih yakin tampil dan berani mengenakan warna-warna terang…hehehe confident level tinggi katakan.

Terus terang Mamable cakap, Mamable lebih nampak muda ehem ehem ehem daripada umur. Terima kasih Safi Expert Solution kerana ‘ANDA’ kini adalah BFF Mamable yang terbaru dan terakhir.

This slideshow requires JavaScript.

 

2 thoughts on “Review Safi Expert Solutions BFF Wanita Masakini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s