Ikan Bakar RM2.50 Di Sarah’s Kitchen Sungai Pechala, Damansara


I am what I am….

Haaaaaaa apa dia ikan bakar hanya RM2.50 ajer….biar betul. Memanglah betul pun, Mamable dah makan pun ikan bakar RM2.50 ni.

Habis ajer waktu kerja Mamable, ada orang rekomen makan malam kat tempat ini. Katanya ikan bakar dia RM2.50 ajer. Yang rekomen tu Kak Anna dan Abang Fauzi. Mereka berdua ni memang kaki makan tau. Mereka lebih expert dalam bab makan-makan ni mengalahkan blogger tau.

Ikan bakar RM2.50 ni biasa-biasa ajer. Yang uniknya ialah RM2.50 seekor ikan bakar dan suasana restoran ini yang nyaman serta lokasinya berdekatan dengan kampung. Kalau nak tau setiap hari ikan bakar kat restoran Sarah’s Kitchem ni akan bertukar. Kalau hari ini Ikan Cencaru, esok pulak Ikan Bawal, lusa pulak Ikan Pari, Ikan Tenggiri dan macam-macam ikan lah…macam tulah setiap hari sampai korang boring hehehehehehe.

Bukan ajer ada ikan bakar, ada juga menu goreng-goreng  dan menu masakan western. Ikut selera korang bila ke sini.

Meh sini Mamable tepek gambar untuk di sharing……….

This slideshow requires JavaScript.

Nak datang ke sini senang ajer….ni alamat dan lokasi Sarah’s Kitchen :

Alamat : Lot 3013 jalan sungai penchala, Jalan Damansara, 60000 Kuala Lumpur

Hubungi :  018-225 1811

Laman web : http://applebitecatering.blogspot.com/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s