Perkahwinan Siti JamuMall Ditaja Hingga RM500K


I am what I am…….

Siapa sangka, siapa menduga…..kecil-kecil cili padi serta mulutnya yang berceloteh tak henti-henti telah memberikan rezeki yang tak disangka-sangka kepadanya. Kata-kata ajaib si cili padi “Never Say STOP! Teruskan Pejuangan! Pasang Niat Yang Baik, Insya Allah Di  Permudahkan Segala Urusan”, telah meletakkan si kecil cili padi ini setaraf dengan pengasas-pengasas produk kesihatan dan kecantikkan yang telah terkenal. Oooppps takut nak sebut lebih-lebih nanti dikecam netizen pulak…huhuhuhu. Apa-apa pun good job si kecil cili padi.

Niat sebenar si cili padi ni nak buat kenduri kahwin simple ajer tapi inilah dikatakan rezeki datang bergolek apabila hampir 100 company dari pelbagai produk berminat untuk taja majlis kahwin dia. Memang sesuailah BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!…rezeki rezeki #syukuralhamdulillah #akusuka hahahahahaha.

Siapakah si kecil cili padi ni? Beliau ialah Siti Suriani atau lebih dikenali Siti Jamu merupakan pengasas produk Jamu Mall.Com. Ala mulut yang pok pek pok pek tu, selalu muncul kat TV3. Inilah orang selalu kata, ‘tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Yelah mana taknya, bila segala-galanya ditaja bermula daripada persiapan perkahwinan hinggalah ke destinasi honeymoon tau. Jangan terkejut kalau Mamable katakan tajaannya beranggaran RM500K. Huhhh terkejut beruk dibuatnya.

Image result for siti jamumall

This slideshow requires JavaScript.

Mamable nak sharing ni antara penaja baik hati yang taja Siti kahwin tau. Mereka ni memang ada nama dan dikenali…….jeng jeng jeng…calon-calonnya adalah :

Pelamin & Hiasan Dewan – Weddingbyemma 

Web : http://www.weddingsbyemma.com/ – Alamat : 5A, 11, Jalan Rodat 2/KU5, Bandar Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor – Hubungi :  03-3362 5047

Baju Pengantin – Dlia Jean Bridal Collection

FB : https://www.facebook.com/pages/Dlia-Jane-Bridal-Collection-Taman-Kajang-Putra Alamat : No. 8-1, Jalan Putra 2, Taman Putra Kajang, 43000 Kajang, Selangor – Hubungi : 017-359 8971

Kek Pengantin – Mad About Cake

Web: https://madaboutcake.com.my/ – Alamat : A-1-5, JALAN SS25/35, Mayang Avenue, Taman Mayang, 47301 Petaling Jaya Selangor – Hubungi : 019 – 325 5471 / 017 – 358 7388

VIP Menu – Rumpun Selera

FB : https://www.facebook.com/rumpunseleraselayang/ – Alamat : No 2,Jln 2/12 Bandar Baru Selayang, 68100 Batu Caves – Hubungi : 011-1766 4435

Coffee Es-cream – Ana Zahra Beauty HQ

FB:https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/ – Hubungi : 0138333820

Jamu – Seri Lady Empire Resources

Web :  The Capers, Lorong Timur, Sentul Selatan, 51000 Kuala Lumpur – Hubungi : 017-607 6669

Tudung Bawal Bridesmaids – Gallery Bawal

Web : https://www.gallery-bawal.com/ – Hubungi : 011-1100 4257

Kain Pasang Diamond – Irahsukri

IG : https://www.instagram.com/irah_sukri – Hubungi: www.wasap.my/60132372010/irahsukri

Telekung – Pretty Aini

Web : http://butikfarhanis.blogspot.com – Alamat : Farhanis Enterprise, No 16-G-1, Jalan Medan PB 4A, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi – Hubungi : 013 3331112

Make Up Set – Zacthira Navillionniza

FB : https://www.facebook.com/navilioniza.zacthira

Scarft – Scarft by Mehrun

FB : https://www.facebook.com/ByMehrun – Hubungi : 016-933 5332

Printed Box – Art Creation Printing 

FB : https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs – Hubungi : 017-274 7742

Perfume – Luxe Essencia Resources

Pakage Honeymoon – Arwana Resort

Web : http://arwanaperhentian.com.my/ – Alamat : Kuala Besut, 22300 Terengganu -Hubungi : 09-778 0888

Nama-nama tajaan di atas ni hanya sebilangan saja, banyak lagi sebenarnya tapi apa-apa pun pada mereka yang telah menaja perkahwinan Siti dan Syafiq ni adalah kalangan orang-orang yang HEBAT.

This slideshow requires JavaScript.

Selamat pengantin baru Siti dan Syafiq, Mamable aka Achik doakan korang bahagia kekal hingga ke jannah. Aminnnnnnnnnnnnn

Sambil-sambil tu korang bolehlah lawat blog Siti ni……http://sitijamumall.blogspot.com/, kisah jatuh bangun Siti dan Jamu Mall.Com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s