Safi Dermasafe Hadiah Dan Review Daripada Yang Tersayang


I am what I am…….

Selamat Hari Ibu pada semua ibu-ibu diseluruh dunia…..jadi sempena hari ibu ni, Encik Papa telah menghadiahkan Mamable 1 set kelengkapan penjagaan wajah iaitu Safi Dermasafe. Papa kata produk ni bagus bagi mereka yang jaga penampilan diri dan wajah.

Safi Dermasafe produk dari Safi ini merupakan jenama halal nombor 1 dan kesinambungan kembara kecantikan untuk para wanita. Produk penjagaan yang ‘mesra kulit’ yang bebas dari paraben, pewarna, alkohol, pewangi, minyak mineral, ujian ke atas haiwan dan tanpa alergen. Ia sesuai untuk semua jenis kulit dan juga mereka yang mempunyai kulit sensitif.

This slideshow requires JavaScript.

Dalam masa 2 minggu menggunakan Safi Dermasafe ini, kulit wajah Mamable semakin flawless dan jerawat semakin mengecut. Malah parut jerawat pun makin berkurangan. Siapa tak nak memiliki kulit yang cantik, flawless, lembut, cerah dan tidak berjerawat. Memang impian untuk setiap wanita kot. Oleh sebab itu, wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan kerana semuanya ingin kelihatan cantik setiap masa.

This slideshow requires JavaScript.

Kawan-kawan mula menegur, apa yang Mamable pakai sampai flawless macam ni. Mamable hanya cakap…sebelum keluar Mamable akan semburkan Safi Dermasafe Booster Mist supaya kelembapan pada wajah kekal hingga ke petang gitewwww.

Mamable tak pernah skip pakai pelembap muka tau…sebab ia penting untuk wajah kita. Dengan hanya menggunakan Safi Dermasafe Pelembap Siang & Malam ia membantu menganjalkan kulit wajah dan sememangnya yang terbaik untuk Mamable!

Nasihat Mamable kalau korang nak kulit dan wajah yang flawless korang kenalah ikut rutin pemakaian Safi Dermasafe dengan teratur dan disiplin. Barulah kesannya akan nampak dalam masa 2 minggu……..

Sebelum nak habiskan penceritaan happy ending ini, Mamable nak bagitau terdapat 5 items Safi Dermasafe semuanya :

  1. Dermasafe Soothe & Hydrate Day Moisturizer
  2. Safi Dermasafe Mild & Gentle 
  3. Safi Dermasafe Mousse Gentle Care
  4. Safi Dermasafe Booster Mist
  5. Safi Dermasafe Rehydrate & Recover

Tak salah untuk korang mencuba produk Safi Dermasafe ni tau……..Terima kasih Encik Papa kerana menghadiahkan Safi Dermasafe ni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s