Makan Atas Atap Rooftop Cafe Di Bandar Sunway


I am what I am………

Makan dan lepak di tempat yang unik dan hipster. Kali ini Mamable bawa korang ke Atap Rooftop Cafe di Bandar Sunway, PJ. Pada sesiapa yang dah ke sini akan diberi gelaran Geng Atap hehehehehehe…..

Makan atas bumbung sambil menikmati pemandangan malam dan korang berkesempatan untuk mengira berapa kali BRT lalu lalang. Kenapa korang ternganga tu? Yelah tempat ni terletak bersebelahan dengan laluan BRT laaaaaa.

61020903_2453222331388026_6017437799479771136_n

Pastikan korang kaji cuaca terlebih dahulu yer….kalau hujan tak ada rezekilah nak merasa makan atas bumbung.

Antara menu disediakan oleh Atap Rooftop Cafe ni :

This slideshow requires JavaScript.

Gambar-gambar di atas ni Mamable pinjam dari FB page Atap Rooftop Cafe. Terima kasih Atap Rooftop Cafe……

Kat sini Mamable order lamb yang penuh dengan cheese, keropok lekor cheese, beef balls, fries, chilli beef nachos dengan cheese dan lemonade. Haa korang boleh klik poster menu kat bawah ni ….

Image result for menu atap rooftop cafe

Korang nak rasai suasana kat Atap Rooftop Cafe, meh terjah slide gambar Mamable ni. Ohhhh gambar-gambar ni pun Mamable pinjam daripada FB page diorang. Terima kasih tau Atap Rooftop Cafe.

This slideshow requires JavaScript.

Jangan tunggu lama-lama nanti kempunan, meh kat sini Mamable bagi details tempat hipster ni…ohhh sebelum Mamable terlupa, korang juga boleh order melalui Foodpanda bagi mereka yang takut pada ketinggian atau gayat.

Alamat – 1-3, Jalan PJS 8/12, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor

Hubungi : 010-205 2827

Order : foodpanda.my

Jangan lupa juga untuk follow diorang ni kat FB page & instagram Atap Rooftop Cafe. Adiosssss

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s