Ramadan Warisan Delights Di Hotel Maya Kuala Lumpur Bersama Ambassador Shopee


I am what I am…..

Terima panggilan daripada Cik Wendy Pua nak berbuka sama katanya. Ini dikatakan rezeki jangan ditolak. Lagipun Mamable dah lama tak jumpa dia ni. Hampir 1/2 tahun, almaklumlah semenjak Mamable dah mula kerja.

Berbuka puasa di Hotel Maya Kuala Lumpur, Jalan Ampang merupakan pengalaman pertama bagi Mamable. Hotel bertaraf lima bintang ini terletak di tengah-tengah Kuala Lumpur ini menyediakan bufet Ramadan masakan ala kampung dan juadah antarabangsa. Mamable ke sini sebagai Ambassador ehem ehem…atas jemputan Shopee. Kebetulan kami sampai awal, jadi kami pun bergambar laaaa. Dah menjadi rutin seorang blogger untuk ambil gambar juadah, banyak pulak tu hidangan berbuka puasa.

Image may contain: Wendy Pua and Rosmawati Aboo Hassan, people smiling, selfie and closeup

WhatsApp Image 2019-05-10 at 09.54.03 (1)

Pada tahun ini Hotel Maya Kuala Lumpur bertemakan Ramadan Warisan Delights bermula 08.05.2019 hingga 02.06.2019 di Maya Brasserie. Nak tau lebih lanjut, sila klik poster di bawah ni yerrrr.

No photo description available.

Ingin tau apa juadah berbuka puasa di Hotel Maya Kuala Lumpur jom jengah di sini..

This slideshow requires JavaScript.

Mamable rekomen korang untuk berbuka di sini. Antara sebabnya, kualiti dan mutu menu yang dihidangkan. Hotel Maya Kuala Lumpur menjaga kualiti dan mutu F&B untuk memberikan yang terbaik kepada para pelanggan. Korang jangan lupa untuk cuba Kambing Golek dan Kambing Masak Kuzi yang menjadi signatur chef di sini.

Apa-apa pun Mamable nak ucapkan terima kasih Wendy sebab jemput berbuka puasa sama tahun ini. Seperti biasa akan meninggalkan moment indah bersama dengan you……..

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s