SAFI BALQIS OXYWHITE – HYDRATING LOTION – Hanya 3 Langkah Saja


I am what I am……….

Sekarang ni nak nampak cantik senang je, tepek je mekap dah terus cantik! Tapi kalau mekap tebal-tebal sebab nak tutup jerawat dan cela pun tak elok juga. Lagi rosak kulit tu. Bukan ke lagi bagus kalau wajah anda bebas dari mekap dan cantik semulajadi. Taklah nampak fake. Bagi mereka yang mempunyai masalah jeragat, parut jerawat, tona kulit tak sekata dan kusam pasti tercari-cari produk yang bersesuaian dengan keadaan kulit wajah anda kan.

Gerenti korang akan dapat pujian selepas ini….produk ini amat efektif, murah, ada dijual di mana-mana dan mudah dibawa ke office, travelling atau ke mana saja. Mamable kongsikan produk tersebut dan korang boleh cuba cara mudah ini! Dengan penggunaan dalam 2 minggu ini, perubahan ketara berlaku. Memang betul…setiap hari Mamable dapat pujian daripada suami dan anak-anak.

Produk yang dimaksudkan ialah Safi Balqis Whitening Hydrating Lotion. Percaya atau tidak, dalam botol kecil ini mempunyai pencuci, pelembap, pencerah dan semuanya dalam 1. Anda juga tak perlukan toner semasa menggunakannya. So tak perlu nak cari banyak produk untuk masalah kulit wajah yang anda hadapi. Jimat duit kannnnnnn.

Sometimes ada mereka yang menegur perubahan wajah Mamable. Bertanya produk apa yang Mamable pakai dan wahhhh nampak muda walaupun dah 40 tahun. Paling best Mamable langsung tak edit gambar bila nak posting gambar selfie di FB or IG. Mamable juga semakin yakin berdepan orang ramai.

Kerana harganya yang murah Mamable beli 2 botol, 1 botol untuk kegunaan di rumah dan 1 botol lagi untuk kegunaan di office. Kalau nak cantik kenalah rajin mencuci muka. Mamable ni kerja selalu kena air-cond dan selalu jugak berada di luar office, yelah meeting sana sini. Inilah punca wajah kita cepat kering, kusam tak bermaya. Lagi-lagi bila umur semakin menganjak, masalah pigmentasi cepat berlaku.

Mudah ajer, hanya dengan 3 langkah iaitu Mamable mencuci muka, melembap dan mencerahkan. Hanya dengan menggunakan Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion saja tau. Dalam 1 botol ada semuanya.

Image may contain: Rosmawati Aboo Hassan, smiling

Info yang korang perlu tahu mengenai Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion:

  • Gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah untuk penjagaan kulit yang ringkas namun memberikan kesan lembapan yang optimum. Safi Balqis OxyWhite Losyen Pencerah Menghidrat bertindak:
  • • Memberikan 2x penghidratan*dan kesegaran dengan satu penggunaan.
  • • Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara         mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis Hyaluronic Acid
  •  Macro Hyaluronic Acid
  •  Nano Hyaluronic Acid
  •  Bio-Hyaluronate
  •  Oligo-Hyaluronic Acid
  •  Super Nano Hyaluronic Acid
  • • Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit
  • • Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung              IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE
  • Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.
Anda soal, Safi jawab…..
hi. is it a need to use toner when applying this lotion?
nazurah n. – 1 week ago
Hi, you may skip Toner if you use this products.
SAFI – answered within 4 days
WHICH OUTLET THIS PRODUCT SELL
azizah j. – 2 weeks ago
Hi, available in all Supermarkets and Hypermarkets.
SAFI – answered within 6 days
dlm bentuk cecair atau krim?
Nur E. – 2 months ago
Hi, ianya cecair.
SAFI – answered within 18 hours
ini serum ke?
Nur E. – 2 months ago
Hi, ianya adalah gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah.
SAFI – answered within 3 days
Komen Mamable :
Bila dah 40 ni semua kena maintain. Nasib baik ada Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion, so kuranglah jeragat & tona muka Achik pun balance ajer. Tak memeningkan kepala coz harga murah, bila habis nak cari pun senang adanya kat mana2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s