Safi Beautea 100% Ekstrak Daun Teh


I am what I am……….

Wanita ni perlu cantik, kemas dan yakin dengan diri sendiri. Cantik itu adalah subjektif. Setiap wanita mentafsirkan makna ‘cantik’ mengikut pandangan masing-masing. Pada pendapat Mamable, kalau nak nampak cantik, bukan sekadar cantik rupa tapi cantik dalaman dan luaran. Biar seimbang….betul tak.

Oleh itu, Mamable nak kongsi 10 perkara mengapa wanita perlu jaga penampilan diri. Tips ini diambil daripada https://www.facebook.com/CarmelitaCollection/

Image may contain: 1 person, text that says '1 ORANG SEKELILING AKAN BERINTERAKSI & 'TREAT' ANDA DENGAN LEBIH SERIUS CARMELITA' Image may contain: 1 person, textImage may contain: 1 person, text that says '3 ANDA AKAN KELIHATAN LEBIH SENANG DIDEKATI DAN BOLEH DIPERCAYAI CARMELITA'Image may contain: 1 person, text that says '4 ANDA AKAN RASA LEBIH BERSEDIA UNTUK APA SAHAJA CARMELITA'Image may contain: 1 person, standing and text Image may contain: one or more people and text Image may contain: 1 person, text that says '7 TIDAK AKAN MEMBAZIR! ANDA AKAN LEBIH KREATIF DALAM MEMADANKAN PAKAIAN ANDA CARMELITA' Image may contain: 1 person  Image may contain: 1 person, text that says '9 ANDA SECARA TIDAK LANGSUNG RASA BERMOTIVASI UNTUK KEKAL SIHAT DAN 'FIT' CARMELITA' No photo description available.

Korang teringin tak nak jadi wanita cantik dan yakin apabila Mamable kongsi 10 perkara di atas. Of coz teringinkan. Kat sini Mamable tempek 1 produk terbaru daripada Safi Malaysia iaitu Safi Beautea. Safi Beautea ni 100% daripada ekstrak daun teh. Ni Mamable nak tanya, apa yang korang tau pasal khasiat daun teh?

Daun teh ni boleh mengatasi masalah jerawat, memulihkan kulit terbakar daripada sinaran matahari, mencegah black eye, menyegarkan kulit dan melembapkan kulit.

Macam Mamable, ada masalah kulit sensitif. Safi Beautea yang bersesuaian dengan Mamable adalah Green Tea & Neem (Gel Pembersih Muka Anti Jerawat) dan Black Tea & Black Orchid (Pembersih Muka Detoks).

Sehari 2 kali Mamable guna Safi Beautea ni. Pagi dan malam. Baru efektif penggunaannya. Mula-mula Mamable scrub muka dengan Black Tea & Black Orchid (Pembersih Muka Detoks), selepas bilas dengan air. Kemudian cuci muka dengan Green Tea & Neem (Gel Pembersih Muka Anti Jerawat) dan balas hingga bersih.

Image may contain: one or more people and closeup

Safi Beautea hadir dengan 4 variasi yang comel dan warna-warni. Baunya yang wangi dan gel yang tak melekit. Produk Safi Beautea boleh didapati semua outlet farmasi, hypermarket dan supermarket. Harga yang berpatutan dan sesuai untuk semua peringkat umur.

 

One thought on “Safi Beautea 100% Ekstrak Daun Teh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s