Barbeiros Touch Salon Makeover Style Rambut


I am what I am……..

Melayan karenah anak-anak dara Mamable me-makeover rambut. Makeover raya keberapa pun tak ingat di Barbeiros Touch Salon di Galaxy Mall Ampang. Konon nak tiru gaya para selebriti, yang tak pernah rasa was-was menukar style rambut mereka, dari panjang menjadi pendek. Dari yang hujung bawahnya rata, menjadi ber-layer. Dari yang rapi menjadi messy (kerinting laaaa). Dari warnanya hitam ke blonde kaler.

Image may contain: 1 person, sitting

Share posting Barbeiros Touch Salon

Mula-mula sorang aje buat rambut pastu berjangkit jadi dua orang, jadi tiga orang pulak sampaikan Papa pun join sekali. Okeylah tu nak beraya dengan gaya rambut baru. Nasib baik tak bawak bantal ngan selimut, kalau tak bermalamlah kami kat Barbeiros Touch Salon ni. Hilanglah boring bagi mereka yang menunggu ni, sebab hairstylist kat sini terover peramah la pulak.

Selain me-makeover rambut orang, salon ni juga buat treatment untuk rambut yang gugur, kering, kusam, rambut berbau hapak (hahahahaha), kulit kepala bermasalah seperti berkerak, kelemumur dan berminyak. Servis lain seperti :

🎀PERMING
🎀REBONDING
🎀RELAXING
🎀HIGH LIGHT
🎀BLEACHING
🎀COLOURING
🎀MAKE-UP
🎀FACIAL
🎀KERATIN

Ohhh lupa nak info, Barbeiros ni bukan sahaja ada hairstylist tau, mereka juga ada makeup artist. Ramai selebriti pernah datang sini, tak caya korang jengahlah Facebook dan Instagram diorang. Diakhir entri ni ada Mamable share details diorang.

This slideshow requires JavaScript.

IMG-20190608-WA0156
Hairstylist yang me-makeover my daughter….terover peramah tau dia ni. Dah siap bagai, tapi masih non stop membetulkan apa yang tak betul….

Nak tukar gaya rambut, nak warnakan rambut atau nak buat treatment…meh korang boleh try :

Alamat Barbeiros Touch Salon : G-47 Galaxy Ampang Shopping Centre, Jalan Dagang 5, Taman Dagang Ampang, Kuala Lumpur.

No. Tel : 018-668 4856

Waktu beroperasi : 11 pagi hingga 9 malam (Call & Booking Dulu)

Facebook : https://www.facebook.com/barbeirostouchsaloon/

Instagram : https://www.instagram.com/_barbeiros

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s