Tak Susah Pun Atasi Jeragat, Jerawat, Kedut Halus


I am what I am……..

Setiap kali Mamable nak keluar jengjalan atau ada discussion, Mamable akan oles vitaquin dan sunblock gara-gara masalah jeragat dan parut jerawat yang Mamable hadapi. Salah satu faktor yang lain Mamable sering terdedah pada pancaran cahaya matahari serta kedut-kedut halus mula timbul. Adakah anda menghadapi masalah yang sama? Atau masih ada yang kurang pasti tentang masalah jeragat?

Untuk pengetahuan umum, jeragat adalah tompok-tompok kecil yang memenuhi bahagian muka seperti dahi, pipi, hidung, dan kawasan sekitar mulut. Tompok jeragat selalunya berwarna lebih gelap daripada tona kulit asal dan ini menyebabkan tona kulit anda kelihatan tidak sekata.

Semakin usia meningkat, semakin tinggi risiko kulit wajah berjeragat memandangkan tubuh badan tidak dapat lagi menghasilkan kolagen bagi merawat kulit secara total. Jika anda tidak prihatin terhadap penjagaan kulit wajah, masalah jeragat lebih mudah terjadi.

Orang kata, ‘prevention is better than cure’, jadi sebelum terlambat ambil langkah yang sepatutnya untuk mengelakkan  jeragat.  Salah satu cara untuk memelihara kesihatan kulit ialah mengamalkan pengambilan Pynocare 100% herba memutihkan kulit, anti melasma hyper pigmentation dan kerosakan spot hitam.

Dengan pengambilan 2 kapsul pagi dan 2 kapsul malam, Mamable dah consume 20 kapsul Pynocare ni, Mamable dapat rasakan perbezaan pada kulit wajah dan seluruh kulit tubuh badan semakin lembut dan licin serta garis halus di bawah mata dan kesan garis senyum semakin berkurangan. Pigmentasi pula jangan cakaplah semakin pudar.  Paling best apabila si suami tegur kulit badan Mamable makin lembut, susah tau nak dengar pujian daripada Encik Suami ni. Pada saat ni, Pynocare telah menyelamatkan kulit Mamable dari pancaran cahaya matahari dan berfungsi sebagai sinblock dari dalaman gitewwww.

This slideshow requires JavaScript.

Is PYNOCARE safe?

• Yes. PYNOCARE is completely safe

• 100% natural formulation without any added preservatives or harmful substance

• No accumulation of harmful residues from daily intake

Does PYNOCARE have any side effects?

• In very rare cases PYNOCARE may cause minor stomach discomfort

• Take PYNOCARE with a meal to avoid this problem

How soon can I expect to see results?

• With continuously use of PYNOCARE, it’s possible to see visible results in eight weeks

• Results vary from person to person

• Surface pigmentation (epidermal type) responds better, while deeper pigmentation (dermal type) will begin to lighten after several months

• Those with epidermal pigmentation can expect to see faster and more visible results compared to those with primarily dermal type

Can I take PYNOCARE on long-term basis?

• Definitely, PYNOCARE is all natural and completely safe

• No serious adverse effects have been reported in long-term use of PYNOCARE

• In fact, the longer you take PYNOCARE, the more your skin will benefit from it

• Owing to its powerful antioxidant properties, PYNOCARE even helps reduce visible signs of aging

What is the recommended dosage for PYNOCARE?

• It is suggested that one capsule of Pynocare be taken twice daily after meals.

When taking PYNOCARE, should I apply sunblock when going out?

• Exposure to the sun is the leading contributor to skin pigmentation.

• Sun protection is essential for effective treatment of pigmentation

• A combination of internal and external protection for your skin will provide a better result and help you to achieve your desired appearance

After getting satisfactory results, should I stop taking PYNOCARE?

• The main objective of treating pigmentation is to lighten it and prevent its recurrence

• Recurrences are quite common, particularly after re-exposure to the sun

• Extra benefit of long-term use: PYNOCARE delays the natural skin aging process

Can PYNOCARE be taken during pregnancy?

• Pigmentation may develop during pregnancy.

• Although Pynocare is proven to be safe, as a general precaution it should not be taken during pregnancy and within first three months of lactating

• However, it will be advisable to discuss with your doctor before you consume any medications in your pregnancy or during lactation.

Can men take PYNOCARE?

• Yes, PYNOCARE caters to all skin types

• Research has shown that about 10% of skin pigmentation cases occur in men

• PYNOCARE provides the ideal solution for men to solve their skin pigmentation problem

• A plus point for men: The convenience of not having to use any topical creams or lotion

I do not have pigmentation, should I take PYNOCARE?

• Of course! It’s advisable to prevent rather than to treat pigmentation. Taking PYNOCARE early, will keep your pigmentation at bay

Kat bawah ni details mana nak beli produk Pynocare ni :

Biolife Malaysia :

Alamat : Paradigm, B-09-01, The Ascent, 1, Jalan SS 7/26a, Ss 3, 47301 Petaling Jaya, Selangor

Hubungi :  03-7499 7999

Website : https://www.biolife.com.my/

Facebook : https://www.facebook.com/biolifemarketing/

Instagram : https://www.instagram.com/biolifemy

 

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s