Ben’s Bake Shop Pilihan Kek Harijadi


I am what I am...... Korang nak tanya ni, daripada semua perkara yang anda ingin sediakan untuk orang tersayang pada hari lahirnya, apa yang paling penting? Jawapannya of coz kek kan. Anda memerlukan sesuatu yang sangat istimewa. Kalau cerita tentang kek mesti korang pikir kek yang bulat dan dihiasi frosting. Tapi korang tau tak pada … Continue reading Ben’s Bake Shop Pilihan Kek Harijadi

Vagisan Pembersih Krim Pelembap Wanita Tanpa Hormon Yang Pertama


I am what I am...... Selalu menjadi tanda tanya...Adakah pencuci wanita boleh digunakan setiap hari? Korang pernah tak alami masalah vagina kering. Vagina kering merupakan masalah umum yang dialami wanita terutamanya mereka yang menempuhi fasa menopaus. Namun dalam keadaan tertentu masalah vagina atau faraj kering turut dialami wanita muda. Punca lain bagi masalah vagina juga … Continue reading Vagisan Pembersih Krim Pelembap Wanita Tanpa Hormon Yang Pertama

Mask Muka Essence Hyaluronic Acid Luminous Dr. Jou Keberkesanan Penghidratan Tanpa Mengeringkan


I am what I am....... Pernah tak korang cakap macam ni kat diri korang sendiri....” Eh dia tu tak pakai makeup pun cantik, jealousnya aku”...tipulah kalau tak pernah hahahahaha. Pada pendapat Mamable, percayalah setiap wanita pasti mempunyai tarikan kecantikan wajah yang semulajadi sama ada bersolek mahupun tidak. Ramai orang mengambil 'jalan singkat' untuk sentiasa kekal … Continue reading Mask Muka Essence Hyaluronic Acid Luminous Dr. Jou Keberkesanan Penghidratan Tanpa Mengeringkan