PG MALL ONLINE TERBESAR MALAYSIA – SAMBIL SHOPPING ONLINE KITA JANA PENDAPATAN


I am what I am…………

Do you love to shop? If yes….ini jawapannya….

Dengan norma baru dalam aktiviti seharian ketika ini akibat penularan wabak Covid-19, kita dinasihatkan untuk menghadkan masa bersosial, social distancing dan wajib memakai pelitup muka membuatkan para ibu stress terutamanya jika keluar dengan anak-anak kecil memang tak boleh  “sekejap”! Banyak kerenah dan anak-anak ni rimas memakai mask.

Jadi jalan penyelesaian bagi masalah di atas adalah shopping online kat PG Mall. Para ibubapa or sapa saja boleh beli barang keperluan serta barang dapur secara online dan terus dihantar sampai ke pintu rumah tanpa berdepan risiko dijangkiti wabak Covid-19.

Oh yer….. PG Mall ni bukan shopping mall atau supermarket yang baru dibuka dan terletak di kawasan Lambah Klang untuk korang shopping.

Jom Kita Kenali PG Mall Dan Kelebihannya

PG Mall ni adalah satu-satunya local e-commerce platform yang diasaskan pada 2017 berkonsepkan consumer merchant, di mana pembeli dan penjual akan nikmati insentif dari pihak PG Mall. Konsep consumer merchant ini adalah yang pertama di dunia yang mana boleh dapat insentif pembelian sendiri setiap kali membeli belah di PG Mall dan pembelian oleh pembeli lain yang berdaftar melalui referral link.

Pelbagai produk yang boleh didapati di platform PG Mall antaranya fashion, kesihatan, kecantikan, buku, barang elektrik, gadget, barangan sukan, barang dapur malahan barang hiasan emas dan silver pon boleh.

PG Mall adalah pusat beli belah online terbesar Malaysia yang menawarkan semua barang keperluan dalam satu bumbung iaitu mempunyai semua barangan keperluan harian hinggalah kepada perkhidmatan. Terdapat lebih 30 Official Store diantaranya Nestle, Maidin, Yusof Taiyoob, The Hispter Pomade, Ogawa, DKSH dan sebagainya. Ada 40 Authorized Seller diantaranya Vivo, Takasima, Panasonic, Samsung, Infineo dan banyak lagi.

Korang jangan risau, PG Mall ni terima semua pembayaran e-wallet seperti  GrabPay, Boost, Touch n’ Go, Razer Pay, Wechat Pay, MAE, Big Pay dan juga semua payment gateway. Kini PG Mall telah mengorak langkah ke hadapan apabila ia tersenarai as top 3 e-commerce dan kalau korang tak percaya korang boleh check di https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

PG Mall sentiasa pastikan harga produk dan perkhidmatan yang ditawarkan adalah rendah dan ia tidak membebankan pembeli. Kualiti produk adalah terjamin dan selamat  sampai ke pintu rumah pembeli dengan adanya kerjasama POS MALAYSIA. Berbelanja secara online ni dapat jimatkan duit minyak/tol dan masa.

Kelebihan PG Mall online shopping dari pengalaman beli belah online dan panduan shopping online untuk menambah pendapatan sampingan. Maksudnya disamping membeli belah secara online dengan mudah, murah dan selamat, ahli PG Mall juga berpeluang mendapat diskaun dan menambah pendapatan sampingan secara pasif dengan memperkenalkan PG Mall kepada rakan-rakan.

Tidak ada mana-mana online shopping mall seperti PG Mall yang memberi insentif pembelian sendiri dan memberi insentif pembelian orang lain yang mendaftar melalui ‘referral link’ ahli untuk menjana pendapatan pasif seumur hidup. Jadi, bertindak segera daftar dan terus beli barangan di PG Mall untuk menjadi ahli dan seterusnya mempromosikan PG Mall kepada orang ramai melalui “Refferal link Ahli” yang disertakan untuk semua ahli sah PG Mall. Klik mengenai PG MALL PUSAT BELI BELAH ONLINE MALAYSIA  untuk maklumat mengenai PG Mall online dan cara daftar percuma di PG MALL. Korang hanya perlu muat turun Apps PG Mall ni dari Google Play dan Apps Store.

E-Penjana Shop Malaysia Online

PG Mall antara rakan e-dagang yang turut serta dalam kempen ‘Shop Malaysia Online’ ini dan bersama-sama memacu pemulihan ekonomi negara pasca COVID-19 menerusi usaha mendorong serta menggalakan rakyat berbelanja secara dalam talian. Menerusi kempen ini, pengguna akan diberikan kod promosi dan pelbagai baucar diskaun di platform e-dagang supaya mereka meningkatkan perbelanjaan terhadap produk tempatan.

Korang yang shopping melalui kempen e-penjana shop Malaysia online ni akan dapat banyak benefit seperti  new shopper (RM25 OFF dengan berbelanja min RM80), existing shopper (RM20 OFF dengan berbelanja min RM100), free RM8 OFF fee penghantaran dan 50% OFF baucar rebat eksklusif FB live.

Kempen ini bermula pada 10 Ogos 2020 hingga 30 September 2020, so inilah masanya korang nak shopping dengan offer yang menarik di PG Mall.

Kelebihan Dan Kepentingan Kempen On-Boarding PG Mall Yang Korang Perlu Tahu

https://pgmall.my/pgmall-seller-register-online klik link ni dan korang boleh terus join untuk menikmati kelebihan dalam kempen ni

Antara kelebihan yang dimaksudkan ialah :

–  Free registration

– Social Media exposure

– Waiver on sales commision

– 50% OFF official store registration fee

– Shipping discount voucher

– FB Live promotion support

– Free slot Hot day sale feature product

– Free Super Shocking Sale

– Free participation in platform wide campaign

– Customize store campaigns for official stores

– PDP Banner design templates

– 1-1 support from PG Mall Merchant Management (MMT)

Sharing Is Caring

Memandangkan fenomena Covid-19 masih ada disekeliling kita, apakata mereka yang tiada sumber pendapatan bolehlah join dan daftar secara percuma dengan PG Mall ni. Untuk info lebih lanjut, korang boleh hubungi atau klik link yang diberikan di bawah ni…..

Hubungi : 03-27333916

Facebook : https://www.facebook.com/PGMallMalaysia/

Instagram : https://www.instagram.com/pgmall.my/

Jangan lupa lawat laman web PG Mall di https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=465

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #SellwithPGMall # Joinusnow # PGMallSeller #BelocalsellerwithPGMall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s