Mid Valley Megamall menawarkan penjimatan hebat pada Shopee 4.4 Hari Jualan Mega ini!


I am what I am………….

Bukak ajer lappy nampak notification email. PR Shopee send press release sempena 4.4 hari jualan mega ini. Oleh kerana Mamable ni suka mewar-warkan sesuatu yang baik untuk para pembaca blog Mamable. So Mamable copy paste press release ni ye………maaf semua.

KUALA LUMPUR, 27 Mac 2021 – Rakyat Malaysia kini kembali mengunjungi pusat membeli-belah untuk mendapatkan barangan yang diidami sambil berjalan-jalan dan berhibur setelah kian lama duduk di rumah untuk mengekang penularan Covid-19.

Para pengunjung di Lembah Klang yang ingin ‘menghadiahkan’ diri mereka sepasang kasut baru yang cantik dari JD Sports boleh memilih tawaran ‘Me Time Bundle’, manakala pasangan yang mengunjungi pusat membeli-belah tersebut boleh menikmati ‘Sweet Date Bundle’ di mana mereka berdua dapat menikmati sesi urut kaki yang melegakan di Thai Odyssey.

Oleh itu, Mid Valley Megamall KL bekerjasama dengan Shopee untuk menawarkan e-baucar menarik dengan potongan harga sehingga 60% daripada kedai-kedai yang mengambil bahagian pada Shopee 4.4 Hari Jualan Mega ini!

Bagi ibu bapa yang bersiar-siar bersama anak-anak, mereka boleh memilih ‘Family Fun Bundle’. Tawaran ini pasti akan menggembirakan si kecil setelah mereka menjamu selera di Pizza Hut, mendapatkan buku kegemaran dari MPH Bookstore dan menikmati aiskrim yang menyegarkan dari Baskin-Robbins.

Buat mereka yang inginkan staycation, tawaran dari Cititel dan The Gardens – A St Giles Signature Hotel & Residences pasti menarik hati. Hotel-hotel ini terletak bersebelahan dengan Mid Valley Megamall KL dan amat sesuai sebagai tempat istirehat setelah berjalan-jalan di pusat membeli-belah.

Berikut adalah butiran lebih lanjut mengenai tawaran-tawaran* ini yang boleh ditebus di Mid Valley Megamall KL:

TawaranButiranHarga asalHarga promo
Mid Valley Megamall: Me Time Bundle1x baucar tunai Sushi Jiro bernilai RM30 1x baucar urut separuh badan selama 30 minit di Siam Oasis 1x baucar tunai JD Sports bernilai RM50RM138RM55
Mid Valley Megamall: Sweet Date Bundle2x baucar urut kaki selama 60 minit di Thai Odyssey 1x baucar tunai Chili’s Grill & Bar bernilai RM50 1x baucar tunai HYPE bernilai RM50RM276RM130
Mid Valley Megamall: Family Fun Bundle1x baucar tunai Pizza Hut bernilai RM100 1x baucar MPH Bookstore Books & Stationery bernilai RM100 1x baucar tunai Adidas bernilai RM100 4x baucar Baskin-Robbins Single Regular Scoop Ice CreamRM346RM160
Cititel Mid ValleyPenginapan 2 Hari 1 Malam di Superior Room dengan sarapan pagi untuk 2 orang dewasaRM303RM138
The Gardens – A St Giles Signature Hotel & ResidencesPenginapan 2 Hari 1 Malam di Deluxe Room dengan sarapan pagi untuk 2 orang dewasaRM390RM208

Tawaran ini dilancarkan sebagai sebahagian daripada Shopee 4.4 Hari Jualan Mega, festival membeli-belah mega pertama pada tahun 2021 di rantau ini. Berlangsung hingga 4 April, kempen ini menawarkan penghantaran percuma dengan pembelanjaan minimum RM4, tawaran diskaun dan baucar 95% setiap hari dan rancangan permainan baharu RM10,000 Roda Duit Shopee di mana para peserta memutar roda dan berpeluang untuk memenangi wang tunai apabila mereka berjaya meneka perkataan yang betul.

Selain itu, anda berpeluang memenangi 44,444 Syiling Shopee apabila anda menambah nilai sekurang-kurangnya RM50 ke dalam dompet ShopeePay anda.

Acara membeli-belah ini juga akan melancarkan kerjasama eksklusif antara jenama-jenama fesyen dan selebriti, iaitu Pestle & Mortar x Jameson, Roscani x Fatin Afeefa, Tomorrow Showtime x Amelia Henderson dan Hype x Kide pada 30 Mac.

Antara sorotan lain bagi kempen ini ialah Shopee 4.4 Mega Show yang akan disiarkan di Shopee Live, Astro Ria dan Astro Gempak pada 3 April, jam 9 malam. Acara ini akan menampilkan persembahan daripada bintang-bintang ternama seperti Dayang Nurfaizah, Hael Husaini, Zizi Kirana, Hazama, Elizabeth Tan dan Naim Daniel serta legenda Dato’ M. Nasir.

Acara membeli-belah ini akan memuncak pada 4 April dengan penampilan Midnight Madness dari 12 tengah malam – 2 pagi dengan Tawaran dan Baucar Khas 4.4, Super Brands Spotlight, penstriman langsung Shopee Live tanpa henti dari pukul 9 pagi dan banyak lagi. Kumpulan gadis K-Pop terkenal di dunia, Mamamoo, yang dipilih menjadi 4.4 Mega Celebrity serantau Shopee, akan mempersembahkan lagu-lagu hit mereka secara eksklusif di Shopee Live dari jam 9 malam – 11 malam.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai 4.4 Hari Jualan Mega, layari – https://shopee.com.my/m/4-4

*Jangan lupa untuk membaca terma dan syarat serta tempoh sah bagi baucar-baucar ini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s