Solitaire.org Free Online Games Dulu Kini Dan Selamanya


I am what I am……….. Sedang duduk santai bersama my daughter, berbual tentang Mamable masa muda suddenly tersebut main daun terup. Rindu bertandang kembali gitewwww. Yelah kan dulu masa masuk ofis Mamable main senyap-senyap game Solitaire ni kat monitor besar kedabak hahahahaha. Boss sebenarnya tau apa staff dia buat  tapi dengan syarat keje semua siap. … Continue reading Solitaire.org Free Online Games Dulu Kini Dan Selamanya

Plays.org Games Online Free Pilihan Terbaik Sekeluarga


I am what I am........... Di musim pandemik ni, eloklah hanya duduk di rumah #stayathome. Tak perlulah keluar ke tempat tumpuan awam bagi mengelakkan sebaran penyakit berjangkit koronavirus Covid-19. Nak keluar boleh tapi jika ada urusan penting yang tak boleh nak dielakkan. Suka ke, tak suka ke, biasakan lifestyle anda dengan norma baharu. Tapi.....Bila dah … Continue reading Plays.org Games Online Free Pilihan Terbaik Sekeluarga