Solitaire.org Free Online Games Dulu Kini Dan Selamanya


I am what I am……….. Sedang duduk santai bersama my daughter, berbual tentang Mamable masa muda suddenly tersebut main daun terup. Rindu bertandang kembali gitewwww. Yelah kan dulu masa masuk ofis Mamable main senyap-senyap game Solitaire ni kat monitor besar kedabak hahahahaha. Boss sebenarnya tau apa staff dia buat  tapi dengan syarat keje semua siap. … Continue reading Solitaire.org Free Online Games Dulu Kini Dan Selamanya

Vagisan Pembersih Krim Pelembap Wanita Tanpa Hormon Yang Pertama


I am what I am...... Selalu menjadi tanda tanya...Adakah pencuci wanita boleh digunakan setiap hari? Korang pernah tak alami masalah vagina kering. Vagina kering merupakan masalah umum yang dialami wanita terutamanya mereka yang menempuhi fasa menopaus. Namun dalam keadaan tertentu masalah vagina atau faraj kering turut dialami wanita muda. Punca lain bagi masalah vagina juga … Continue reading Vagisan Pembersih Krim Pelembap Wanita Tanpa Hormon Yang Pertama

Safi Shayla Botanical Silk Penjagaan Rambut Berbaloi


I am what I am....... Kali ini Mamable ingin berbicara mengenai syampu dan rambut. Korang tau tak rambut adalah aset yang sangat penting untuk dijaga. Kalau tak jaga sekaligus akan merosakkan penampilan seseorang. Jadi, adalah penting bagi setiap orang untuk menjaga rambut mereka kerana ia ibarat satu mahkota. Mesti anda runsing jika mempunyai masalah kesihatan … Continue reading Safi Shayla Botanical Silk Penjagaan Rambut Berbaloi

Fobia Rawatan Pergigian


I am what I am......... Apa itu takut terhadap rawatan pergigian? Takut terhadap rawatan pergigian bermaksud takut dengan perkara-perkara yang berkaitan dengan rawatan pergigian termasuk menerima rawatan pergigian. Siapa yang mengalami perasaan takut ini? Secara amnya, lebih ramai kaum wanita berbanding lelaki, dan lebih ramai orang muda berbanding orang yang lebih berumur dilaporkan mengalami perasaan … Continue reading Fobia Rawatan Pergigian

Insomnia Antara Punca Kemurungan Dan Anxiety, Ketahui Tip Dapat Tidur Lena


I am what I am...... Apa Itu Insomnia? Insomnia adalah perasaan subjektif di mana seseorang itu merasakan  bahawa beliau kekurangan tidur atau rasa tidak puas walaupun telah mendapat peluang untuk tidur dengan secukupnya. Masalah tidur di kalangan warga emas adalah disebabkan perubahan aras hormon badan dan perubahan kitaran tidur. Buat masa ini tiada standard yang … Continue reading Insomnia Antara Punca Kemurungan Dan Anxiety, Ketahui Tip Dapat Tidur Lena

Apa Itu Coronavirus Wuhan Dan Apa Yang Anda Perlu Tahu Mengenainya


I am what I am......... Rasa seram sejuk jugaklah pasal wabak virus corona ni. Satu isu yang membimbangkan masyarakat dunia pada ketika ini. Virus ni sememangnya agresif sistem pernafasan haiwan mamalia termasuklah manusia. Lagi gerun apabila tiada vaksin atau ubat untuk merawat mereka yang dijangkiti. Sehari sebelum kita menyambut Tahun Baru, pihak berkuasa China telah … Continue reading Apa Itu Coronavirus Wuhan Dan Apa Yang Anda Perlu Tahu Mengenainya

Belajar Berenang Dengan Swimrush


I am what I am.......... Berenang bukan sahaja menjaga kesihatan, malah juga membentuk tubuh yang lebih sempurna. Terdapat pelbagai jenis aktiviti yang sihat sering dilakukan, oleh golongan belia mahu pun dewasa. Ada yang gemar melakukan sukan lasak seperti hiking, sukan permotoran seperti go kart serta aktiviti yang biasa kita lihat seperti bola sepak dan badminton atau bowling. Sukan … Continue reading Belajar Berenang Dengan Swimrush

Elegan Residensi Taman Putra Perdana Gaya Moderate Mampu Milik


I am what I am……. https://www.facebook.com/rosmawatiaboohassan.rose/videos/pcb.2645401992170058/2645401315503459/?type=3&theater Memiliki rumah sendiri merupakan impian semua orang termasuklah Mamable. Bercerita mengenai rumah, masih-masing pasti menginginkan rumah idaman sempurna dengan kejiranan yang baik, kemudahan yang lengkap dan selamat. Pening kepala ni memikirkan apakah rekabentuk rumah idaman dan lokasi kenalah yang strategik, mudah untuk pergi dan balik kerja serta persekitaran yang … Continue reading Elegan Residensi Taman Putra Perdana Gaya Moderate Mampu Milik

Khairul Nizam JamuMall Insan Luar Biasa


I am what I am...... 1 Mei bukan sekadar hari cuti umum pada Mamable tapi merupakan pengiktirafan dan penghargaan kepada golongan pekerja yang menyumbang kepada pembangunan negara. Bertemakan 'Pekerja Amanah, Aspirasi Negara', membuatkan Mamable teringat pada seorang insan istimewa bernama Khairul Nizam yang hanya mampu menggerakkan 3 jari telah berjaya mencipta sejarah tersendiri dengan membina empayar … Continue reading Khairul Nizam JamuMall Insan Luar Biasa

MMSOS Hero Siber Dan Penyelamat Komuniti Masakini


I am what I am.......... Kali ini Mamable nak bercerita pulak pasal satu aplikasi ni. Aplikasi MMSOS kini dah makin popular tau. Tak kira muda tua malah kanak-kanak pun dah mula mengenali MMSOS. Pendekkan cerita, Mamable merupakan member berbayar untuk aplikasi ini. Bila dah jadi member MMSOS, Mamable diberi kelebihan dalam 'benefit' MMSOS. Salah satu … Continue reading MMSOS Hero Siber Dan Penyelamat Komuniti Masakini