Safi Shower Sesuai Untuk Anda Dan Seisi Keluarga


I am what I am…….

Dengan tagline “Rasai kesegaran semulajadi SAFI Shower dari dalam bilik mandi” pasti nanti anda semua akan berkata bila keluar dari bilik air,’PERGH! Baru best mandi!

Dengan adanya Safi Shower segala kekalutan, tekanan bekerja, kulit yang terdedah dengan kotoran dan habuk akibat pencemaran! serta keadaan cuaca yang tidak menentu, udara yang kering akibat penghawa dingin, kualiti tidur yang merosot dan faktor tabiat pemakanan yang tidak sihat bagi kebanyakan individu di Malaysia dapat dielakkan.

Baru-baru ini, Mamable telah menghadiri satu majlis perasmian produk SAFI di Capri by Fraser, Kuala Lumpur. SAFI – rangkaian produk Halal yang sekian lama bertapak di pasaran selama 30 tahun merupakan jenama kecantikan dan penjagaan diri terkemuka di Malaysia kini memperkenalkan SAFI SHOWER. Seiring dengan namanya, rangkaian ini amat sesuai untuk seisi keluarga! Setiap bilasan pada kulit amat berkesan dalam menyingkirkan kuman serta memberikan perlindungan harian kepada seluruh keluarga.

Sebab itulah orang seringkali bercakap bahawa memanjakan diri adalah cerminan terhadap cara kita memberi layanan terhadap orang sekeliling- keluarga, ibu bapa, mahupun rakan sekerja. Semakin tinggi kasih sayang kita terhadap diri, semakin tinggilah juga kasih yang disebarkan sepanjang hari. Segalanya bermula dari dalam diri.

SAFI-ShowerGel-KV04-IslandDisplay-HeaderBoard-Lowres

Inspirasi Rangkaian SAFI SHOWER

Rangkaian SAFI SHOWER merupakan inspirasi dari keharuman aroma minuman moktail yang segar dan menenangkan akibat cuaca panas yang mencengkam kulit, digabung dengan manfaat alam semulajadi yang dilengkapi dengan perlindungan antibakteria.

Nuansa SAFI SHOWER hadir dengan keunikan tersendiri. Adunan segar kelazatan moktail yang hadir dalam botol dengan rona tropika – kuning, jingga, merah jambu dan hijau sangat menarik perhatian Mamable dan ia menceriakan suasana terutamanya suasana kekeluargaan. Hadir dalam 4 variasi yang diformulasi secara unik bagi melengkapi keperluan keluarga Mamable dan anda semua.

Anda tidak percaya………jom baca seterusnya….

Empat Variasi SAFI Shower Sebagai Pilihan Anda

Serai Lime Splash – Untuk ‘layanan’ ala tropika yang sebenar, gabungan ramuan segar- serai dan limau purut bukan sahaja bertindak sebagai bahan anti-bakteria semulajadi, tetapi mampu menenang dan melembutkan tekstur kulit. Setiap percikan pada kulit bagaikan tamparan manja sang ombak yang menyegarkan malah mampu membangkitkan setiap deria anda!

Related image

 

Passion Honey Frost – Bagi yang mengimpikan belaian romantis ala bulan madu di pantai, kemanisan madu yang dipadankan dengan kesegaran passion fruit (buah markisa) bukan sahaja menghangatkan suasana, malah memberikan kulit anda kelembapan berganda apabila dibilas bersama ketika mandi.

No photo description available.

Kokonut Shake – Berehat dan bermanja tidak lengkap tanpa merasai kesegaran minuman air kelapa. Diperkaya dengan ramuan detoksifikasi semulajadi, ekstrak kayu manis dan kelapa bukan sahaja dapat menyegarkan kulit, malah menjadikan permukaan kulit kelihatan lebih muda, lembut dan cerah berseri!

Image may contain: plant

Berry Smoothies – Buat si pengambara yang ingin berasa seperti berada di tepi kolam renang, gabungan strawberi, limau dan barli memberikan manfaat pencerahan semulajadi. Kini, anda boleh keluar bersantai sambil menikmati sinaran matahari dengan lebih yakin!

Related image

Suasana Perasmian SAFI Shower

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Info SAFI Shower

Produk ini boleh didapati di seluruh negara termasuk pasaraya besar dan pasaraya hyper. Setiap variasi berharga RM18.90 (1kg) atau 12.90 (850g pek eko isian semula). Selain itu, bagi mereka yang mempunyai jadual harian yang padat, anda boleh menjimatkan masa melalui penghantaran SAFI Shower terus ke pintu depan anda dari https://shopee.com.my/ Untuk maklumat lanjut berkenaan jenama SAFI sila layari laman Facebook SAFI www.facebook.com/SAFI.MY, Instagram SAFI@safimalaysia, laman Youtube SAFI di www.youtube.com/safimalaysia dan laman sesawang SAFI di http://safi.com.my/.

Pek Eko Isian Semula 850g

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s